O nama

Šibenski sajam smješten je na prostoru poslovne zone Podi, središnje poslovne zone Dalmacije i površinom najveće u Hrvatskoj, a koja se nalazi 4 km sjeveroistočno od centra Šibenika. Šibenik je svojom izvrsnom prometnom povezanošću idealno mjesto za održavanje ovakvih manifestacija, budući da do poslovne zone Podi vode sve veće i važnije prometnice u južnoj Hrvatskoj. Šibenski sajam je podijeljen u dvije tematske cjeline – sajam rabljene robe i vozila te „Šibenski banak“, odnosno sajam poljoprivrede i obrta.

Sajam rabljene robe i vozila održava se svake nedjelje (osim praznikom i blagdanom) od 7 do 14 sati, a „Šibenski banak“ održava se svakog 11. u mjesecu.

Sajam rabljenih vozila i robe okuplja respektabilan broj izlagača koji nude doista velik broj stvari – od osobnih automobila, motornih vozila, plovila, do rabljene odjeće i obuće, alata i kućnih potrepština.

„Šibenski banak“ je sajam na kojem možete pronaći na stotine autohtonih proizvoda domaćih OPG-ova, poljoprivrednika i gospodarstvenika. Bilo da ste u potrazi za domaćim voćem i povrćem, poljoprivrednim strojevima, alatom ili autohtonim i domaćim proizvodima, „Šibenski banak“ je idealno mjesto za vas!

Šibenski sajam zamišljen je kao mjesto na kojem će građani, obrtnici, mali i srednji poduzetnici izlagati i prodavati svoju robu bez potrebe razvoja prodajne mreže i uz niske troškove. Za njihovu prodajnu mrežu, odnosno za kupce njihovih proizvoda brinut će se djelatnici Šibenskog sajma, koji će kroz svoja znanja i vještine na Šibenski sajam dovesti što veći broj građana i kupaca njihovih proizvoda.

Vezano uz Odluku Ministarstva zdravstva o proglašenju epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane korona virusom te Odluke Stožera civilne zaštite vezane uz aktivnosti za suzbijanje širenja bolesti uzrokovane koronavirusom – COVID-19

OBAVJEŠTAVAMO

Vas da od 19.3.2020. pa do daljnjega Šibenski sajam prestaje s radom.
Pratite našu Facebook stranicu na kojoj ćemo Vas pravodobno obavijestiti o nastavku rada sajma.